باسلام خدمت شما و مجموعه محترم شمامن یک ترید داشتم دیروز از فیشینگ کف 1.09350 اما متاسفانه مشکلی دارم که نمیتونم فیشینگ از شکست تشخیص بدم با توجه به کسی...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای
علی نایینی (تنظیم نشده)
سلام و خسته نباشید.همانطور که در تایم ساعتی والیوم لیمیت ها دارای اعتبار 2الی 3روز هستند این مسعله درباره لیمیت های روزانه هم صدق میکنه یانه؟اگر صدق میکنه مدت اعتبار...
مهران پوررضا (تنظیم نشده)
سلام، در درس نوزدهم استراتژی استاپ فیشینگ استاد فرمودند که در p2 و p3 نباید ورود کرد، در صورتی که مثلا در مورد p3 زمانی که مارکت کارکشن میکنه، در محدوده...
اسماعیل محمدی (تنظیم نشده)
سلام.در مورد اینکه چطور میشه رنگ بکگراند Ats Avb و Trade Size رو تغییر داد، اگه ممکنه یک توضیح بدین. ممنونم. از کجا میشه تغییرش داد؟بکگراند پشت این اعداد منظورمه...
علی معتمدی (تنظیم نشده)
با سلام و خسته نباشیدبا توجه به شکل قیمت های دارای ATS بالای 2 فیلتر شده.چارت سمت راست توسط ICF-VF و چارت سمت چپ توسط dt volume nodes detector.در dt volume nodes...
پارسا نمازی بایگی (تنظیم نشده)
با سلام . میخوام ولیوم پرفایل rpv رو استفاده کنم اما برای weekly .. اما در تنظیمات این اندیکاتور نمیتونم قسمت سیزن رو پیدا کنم تا به حالت weekly ببرمش .. سوال اول...
عارف طحانیان (تنظیم نشده)
سلام وقتتون بخیر چندین بار برام پیش امده که براساس دلتاهای سازگار و ناسازگار در دیسکو برای اسکلپ اوردر گذاری کردم و بدون اکتیو کردن اوردر به روند خودش ادامه داده...
سارا سادات موسوی (تنظیم نشده)
با سلام ضمن عرض ادب و احترام و تشکر از تمام زحمات استاد شعبانی نازنین و پشتیبانی بسیار بسیار عالی دوستان گرامی میخواستم در خصوص تحلیل 6e راهنماییم کنین من از ورکاسپیسم...
علی تدینی (تنظیم نشده)
سلام،اگر درست متوجه شده باشم، ما همیشه منتظر میشیم،تا نقطه p3 در ساعتی زده بشه، که نشان دهنده تغییر احتمالی جهت در دیلی از movement به correction و یا برعکس...
سلام دوست عزیز خسته نباشید در مورد استوری های امروز چند سوال داشتم لطف میکنید اگه پاسخ بدبد:1. در ترید جنال بیاتانی با توجه به ناحیه و استراتژی هایی که...
امیررضا حمیدفر (تنظیم نشده)
سلام, این چارت امروز 6b هست (۱۴-۰۶-۲۰۲۳), آیا این تحلیل درسته ؟با توجه به اینکه مارکت در high قرار دارد , میتوان به استناد چارت ۱ دقیقه گفت که , بیگ...