آکادمی ICF مارکت
اولین مرکز آموزش ولوم تریدینگ در ایران

گام 3 : والیوم لیمیت ها و بیان استراتژی هر اینسترومنت

1 امتیاز
2 پاسخ
262 بازدید
عدد دقیق یک حجم
با سلام ووقت بخیر برروی چارت نینجا یک نقطه داریم مثلا vwapیا pocیا Vlimit که انتست هستند و به صورت خط مشاهده میکنیم[بنده به glbridge دسترسی ندارم ]سوال:برای اعمال دقیق این...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای فرهود اقاپورزنگنه (تنظیم نشده)
1 امتیاز
1 پاسخ
463 بازدید
فیشینگ
سلام خسته نباشید من میخواستم فیشینگ ناحیه مشخص شده رو معامله کنم خواستم از شما بپرسم نقطه وروئم در کجا درسته؟
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای علی نایینی (تنظیم نشده)
1 امتیاز
1 پاسخ
292 بازدید
weekly volume profiles
سلام و وقت بخیر خسته نباشید میگم به بچه های پشتیبانیهمونطور که بهتر میدونید، لبه های ولوم پروفایل هفتگی (هفته قبل) لبه های پُر واکنشیه توی مارکت.من تا امروز ترید هایی...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای محمد شاهکوهی (تنظیم نشده)
1 امتیاز
1 پاسخ
546 بازدید
مشکل در دلتا پرینت
سلامچرا برای من سه عدد دلتا پرینت میاد با این که داخل تندیکاتور فقط یک دلتا پرینت بارگزاری کردم
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای سهیل مبرهن نیا (تنظیم نشده)
0 امتیاز
1 پاسخ
505 بازدید
سشن امریکا
سلام من یکی از چارتهای من سشن امریکا هست اما در لحظه باز شدن سشن و تا الان که نیم ساعت از سشن گذشته چارت حرکت نمیکنه کانکت هم هستم
2 امتیاز
2 پاسخ
429 بازدید
والیوم لیمیت امریکا
سلامسوالی که داشتم راجبی یکی از چارت ها بود ان هم چارت یک دقیقه امریکا فقط ببینید درست میگم یا نهتایم یک دقیقه امریکا+پیووت+ولیوم پروفایل سشن +وی وپ سشندرست هست...
2 امتیاز
2 پاسخ
316 بازدید
تشخیص ترند در دیپ مارکت
باسلاماستاد توی فیلم ها فرمودن که در دیپ مارکت به هیچ عنوان سل نزنید. من امروز توی 6e ترند رو به درستی تشخیص دادم ( یه مومنتوم بصورت ریزشی)  ولی...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای محمد محمدی (تنظیم نشده)
2 امتیاز
1 پاسخ
1,238 بازدید
بیگ‌سایز و ترید سایز
سلام وقتی یک نقطه ترید سایز یا بیگ سایز میزنه باید همون نقطه رو در نظر بگیریم به عنوان حمایت یا مقاوت برای برگشت قیمت زیر اون یا کل کندل رو؟
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای علی کارگر (تنظیم نشده)
2 امتیاز
1 پاسخ
466 بازدید
اوردر بوک
سلام از کجا میشه متوجه شد که اون اورد بزرگ توی اورد بوک جذب شد یا مقاومت ایجاد کرد و قیمت برگشت؟ کلا در مورد اوردر بوک زیاد توضیح داده نشد فقط...
3 امتیاز
1 پاسخ
655 بازدید
ATS در استراتزی یک دقیقه
سلام ats رو که من استفاده میکنم وقتی حجم میره بالا بعضی اوقات به صورت پر رنگ و هایلایت درمیاد و من اون نقطه رو در نظر که میگیرم در...
4 امتیاز
2 پاسخ
406 بازدید
تجمیع چند ناحیه حجمی در کارشن برای ورود
سلام و وقت بخیر عرض میکنم به بچه های عزیز پشتیبانیممنون بابت زحماتشرح ناحیه فعلیمون:تاریخ: 28oct 2022ترند Daily :تثبیت کندل بالای آخرین high در روند نزولیانتظارات:گرفتن کارکشن در روند Daily ترند...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای محمد شاهکوهی (تنظیم نشده)
1 امتیاز
2 پاسخ
560 بازدید
حجم یک دقیقه
سلام وقت بخیر ، تو روش tvvr من با اینکه روند و لبه ها رو درست تشخیص میدم ولی تو نقطه ورود مشکل دارم ، در واقع حجم های یک...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای علی هویزاوی (تنظیم نشده)
0 امتیاز
1 پاسخ
629 بازدید
جیگسا
با عرض سلام و وقت بخیرآیا استفاده از T&S و orderbook جیگسا رو بجای دیسکو پیشنهاد میدین؟؟
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای وحید کریمی (تنظیم نشده)
0 امتیاز
2 پاسخ
646 بازدید
اندیکاتور دیسکو رنج ولوم پروفایل
با سلام و عرض ادب خدمت اساتید و دوستان مجموعه  ICFدر چارت روزانه بخش اول استراتژی، آیا امکان دارد ما اندیکاتور دیسکو رنج ولوم پروفایل را در تایم ماهانه به...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای علی رضا حقیقی (تنظیم نشده)
0 امتیاز
1 پاسخ
641 بازدید
ترید سایز
سلام معنای این ترید سایز در روند صعودی چیه؟ کندل سبز بسته شده اما با یک تیک ۱۲۵ تا فروخته و قیمت باز رفته بالا، قدرت خریدار رو میرسونه؟
0 امتیاز
1 پاسخ
664 بازدید
ترید سایز
سلام چرا اینجا vزده 441 ولی بالایی سبز شده ۱۷۵ ؟ همیشه باهم یکی میشن اما چرا اینجا فرق دارن؟ چه معنایی داره
0 امتیاز
1 پاسخ
538 بازدید
ترید سایز s&p
سلام بهترین ترید سایز برای s&p در زمانی که مارکتش خیلی حجیم میشه چقدر هست؟ بر چه اساسی باید ۱۲۵ که کمترین هست استفاده کنیم؟ کی باید از بیشترین لیمیت...
0 امتیاز
1 پاسخ
493 بازدید
حرکت نکردن لیست
سلام و عرض احتراممدتی هست که لیست تایم اند سلز لیست که دارم حرکت نمیکنه ، یعنی قیمتهای جدید که میاد باید از بالا در خط جدید اضافه بشه و...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای حسین شرفشاهی (تنظیم نشده)
3 امتیاز
2 پاسخ
640 بازدید
معامله بر اساس tvvrو استاپ های پشت هم
سلاممن در این معامله استاپ های پشت سره هم خوردم که دلیلش نمیدونم تقیقا هم طبق استراتزی پیش رفتماولین معامله که روی وی اچ قرار داشتم که با دیدن بیگ...
0 امتیاز
1 پاسخ
321 بازدید
dom
سلاممن تنظیمات را روی600 قرار دادم اما هر چند دقیقه یکبار اندازه هیستوگرام ها خیلی زیاد میشه ایا راه حلی داره؟
سوالات مرتبط
اشکان واثقی ۱۴۰۳/۱/۲
محمد ساعدپناه ۱۴۰۳/۱/۲۲
محسن هژبر لطف ابادی ۱۴۰۳/۱/۲۴
شاهین مرادی ۱۴۰۳/۱/۲۹
شاهین مرادی ۱۴۰۳/۱/۲۹
وحید کریمی ۱۴۰۳/۲/۵
شاهین مرادی ۱۴۰۳/۳/۱۴
محمد شاهمرادی خیرآباد ۱۴۰۳/۳/۲۹
سعید لوافیان نژاد ۱۴۰۳/۵/۲
سعید لوافیان نژاد ۱۴۰۳/۵/۱۶
سعید لوافیان نژاد ۱۴۰۳/۵/۲۱