آکادمی ICF مارکت
اولین مرکز آموزش ولوم تریدینگ در ایران

گام 1 : آموزش نینجاتریدر و ترند تریدینگ و ولوم پروفایل

0 امتیاز
2 پاسخ
1,825 بازدید
ATM strategy
سلامتوی قسمت تنظیمات برای  ATMبرای تریل شدن استاپ سوم، استاد فرمودن که مثلا تعریف میکنیم که اگه ی فاصله قیمت تا استاپ ، بیشتر از 60 تیک شد ، استاپ...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای محمدمهدی رخساری (تنظیم نشده)
2 امتیاز
1 پاسخ
4,463 بازدید
1440 دقیقه
با سلام برای سبک شدن و استفاده نکردن از تیک ریپلای چرا تنظیمات رو 1440 دقیقه میزاریم مگه مارکت 23 ساعت نیست؟23 ساعت معادل 1380 دقیقه هست
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای محمدرضا خدادادی (تنظیم نشده)
0 امتیاز
1 پاسخ
4,924 بازدید
محاسبه تیک به پیپ
سلام ایا ابزاز مناسبی برای محاسبه تیک در نینجا و تبدیل ان به پیپ در فارکس هست؟ اگر هست معرفی بفرمایید اگر نیست ایا امکان داره همین اعداد رو در...
0 امتیاز
1 پاسخ
5,184 بازدید
فایل نینجا
سلامتو دروس اموزشی اقای شعبانی فایل نینجا رو درحالی دانلود ونصب  میکنه که ایکون دانلود براشون فعاله.درحالی که برای ما فعال نیست .و وقتی که حتی از بخش نرم افزارها...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای مهرداد آقازاده (تنظیم نشده)
2 امتیاز
1 پاسخ
5,444 بازدید
کدام روند را مبنا قرار دهیم؟
سلام وقت بخیرتوضیح اینکه درمنطقه 1 ترند ما نزولی هست و تاییدیه رو گرفیم اما در منطقه 2 جهت ترند عوض شده اما بصورت مفروض هست و در ادامه و...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای مسعود محمدی (تنظیم نشده)
1 امتیاز
1 پاسخ
5,008 بازدید
اندیکاتور زیگزاگ
با سلام اندیکاتور زیگزاگ که من استفاده میکنم بسیار کمک میکنه برای تعیین بهترین نقاط P2 P3 که البته بهتره در تایم بالا با تنظیم20و30 و درتایم پایین زیر 10...
0 امتیاز
3 پاسخ
4,557 بازدید
تنظیمات در تایم فریم ها
سلامتایم فریم دیلی <ولیوم پروفایل ماهانه و دیلیتایم فریم یک ساعت<ولیم پروفایل هفتگیتایم پنج دقیقه<ولیوم پنج دقیقهاین ها درست است؟چون چندبار ویدیو دیدم این بخش درست متوجه نشدم
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای سهیل مبرهن نیا (تنظیم نشده)
1 امتیاز
1 پاسخ
5,375 بازدید
تمپلیت order flow
سلام و وقت بخیر خدمت اساتید محترم میخواستم بدونم قسمت صورتی رنگ که داخل تمپلیت مشخص کردم چی هست و کاربرد ان چی هست و با رسیدن قیمت به ان...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای اصغر جاماسب (تنظیم نشده)
3 امتیاز
1 پاسخ
5,080 بازدید
ورود با کندل همر
سلامتصور کنیم در نقاطی که روی تصویر تایین کردم میخواهم ورود کنم و فرض بر این میگیرم که کندل ما هم همر است ایا قبل از این مومنت و کارکشن...
2 امتیاز
1 پاسخ
4,787 بازدید
تفاوت قیمت در نینجا نسبت به متا
سلاممن رولاور هم انجام دادم اما بین نینجا و متاتریدر تفاوت قیمت زیادی وجود دارد
1 امتیاز
2 پاسخ
5,412 بازدید
اتصال R TRADER
با سلام من مشکل اتصال دارم حتی ریست میکنم موفق میزنه ولی اتصال انجام نمیشه دیتای جدید گرفتم باز همین مشکل هست
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای محسن نظری (تنظیم نشده)
1 امتیاز
1 پاسخ
5,441 بازدید
نینجا تریدر
سلامالان ساعن 9.40 به وقت ایران هست و چارت نینجا من ثابت مانده اما در متاتریدر قیمت در حال حرکت هست حتی از f5هم استفاده کردم اما نشد از برنامه...
4 امتیاز
1 پاسخ
5,786 بازدید
الارم گذاری
سلام در بخش الارم گذاری استاد توضیح دادن که با استفاده از f6یا همون خط الارم بگذاریمدر نینجا با کلیک راست هم گزینه الارم داره که من هر کاری کردم با...
1 امتیاز
2 پاسخ
4,974 بازدید
ترند 6e
باسلام و احتراملطف میکنید ترند چارت دیلی 6e رو برام ترسیم کنید؟ یه کم گیج شدم چون شبیه پترن های گفته شده نیست
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای محمد محمدی (تنظیم نشده)
5 امتیاز
1 پاسخ
9,527 بازدید
شرط شکسته شدن در ساعتی
با سلام و خسته نباشیدسوال 1 -شرط شکسته شدن خطوط p2 یا p3 در ساعتی، close هست یا high و  low کندل سوال 2- مبنای ما برای رسم خطوط p2...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای مجید علی زاده (تنظیم نشده)
2 امتیاز
3 پاسخ
6,359 بازدید
تشخیص جهت ترند در تصویر ارسالی
با سلام و عرض ادبدر  تصاوایر ارسالی در تایم روزانه در P3 فیشینگ انجام شده و قیمت ریجکت شده اما در تایم یک ساعته از P2 عبور کرده و جهت...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای نوید همت (تنظیم نشده)
5 امتیاز
1 پاسخ
1,835 بازدید
vah and val
با سلام و خسته نباشید. ایا میشود از vah و val  مثلا 10 روز پیش اگر تست نشده باشد و بعد از 10 روز رسیده باشد استفاده کرد؟
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای علی نایینی (تنظیم نشده)
1 امتیاز
3 پاسخ
5,370 بازدید
ستاپ اول ساعتی
در توضیح ستاپ اول ساعتی گفته شد ، بازار بعد از شکستن روند در تایم 1 ساعته و تشکیل P3 غیر قطعی و رد شدن از P2 ، چنانچه close...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای مازیار قدیری کاوه (تنظیم نشده)
2 امتیاز
2 پاسخ
5,258 بازدید
اضافه کردن حجم بعد از شکسته شدن P2
در مبحث ورود شارپ از recorrection ، تارگت را نقطه P2 غیر قطعی گذاشتیم و گفته شد مقداری از پوزیشن را باقی می گذاریم تا اگر P2  شکسته شد ،...
5 امتیاز
1 پاسخ
6,544 بازدید
ورود شارپ از P3
برای ورود شارپ از P3 در هنگام توضیح ، استاد فرمودند  زمانیکه بازار 50% را رد کرد و وارد ناحیه 30% انتهایی  movement شد ، ما از نقطه P3 وارد...
سوالات مرتبط
ابراهیم نعمتی ۱۴۰۳/۹/۱۸
محمد آقایاری ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
غلامرضا قوشچی ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
مهدی مهدوی ۱۴۰۳/۱۱/۳
ابراهیم نعمتی ۱۴۰۳/۱۲/۳
زهراتوسلی فارفانی ۱۴۰۳/۱۲/۱۱
محمد علی فرزین ۱۴۰۴/۱/۱۸
محمد علی فرزین ۱۴۰۴/۱/۱۸