باسلام و ارادتآیا برا ما امکان دریافت اطلاعات بازار کریپتو هست؟البته در سایتش دیدم که کاربران صرافی Coinbase امکان اتصال حساب دارند و من حسابش رو دارم. ولی خواستم قبلش...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای
محمد حسین افخمی ستوده (تنظیم نشده)
عرض و سلام وادب خدمت ادمین محترم و آرزوی روزهایی سرشار ازصلح و ثروت برای تمامی دوستان. بنده دو تا ورک اسپیس درست کردم ولی متاسفانه فقط یکی اجرا میشه وقتی...
بهادر بیانی (تنظیم نشده)
سلامقیمت در متا تریدر نسبت به نینجا تریدر در یک لحظه تفاوت بسیاری داره.شکل کندل کاملا مشابه هم است، اما تفاوت قیمت زیاد (البته من از بروکر آلپاری استفاده میکنم)
علی قادرپور (تنظیم نشده)
با سلام اساتید تو چند هفته گذشته دیدیم که طلا روند صعودی داشته تو این روند هم اصلاحاتی داده میخوام ببینم این اصلاحات در تایم روزانه رو میتونیم به عنوان p2 ...
مهرداد دهقانی (تنظیم نشده)
برای گرفتن دیتای ریتمیک ناچارم از وی پی ان استفاده کنم که در اینصورت زمان پینگ شدیدا افزایش پیدا میکنه یعنی اینکه دیگه این دیتا بدرد نمیخوره البته با وی...
مجید چوخاچی زاده مقدم (تنظیم نشده)
سلامایا ما 1و2 را میتوانیم به عنوان کارکشن در نظر بگیریم که بخواهیم در 50درصد دنبال پوزیشن باشم یا اینکه باید سه را در نظر داشته باشیم به عنوان موومنت...
سهیل مبرهن نیا (تنظیم نشده)
سلام مجدد سوال پرسیدم چرا برخی پوزیشنها که من میگیرم بر اساس atm استراتژیsl &tp فعال نمیشه و من ۴ کنترکت تعریف کردم درatm اما فقط ۱ کنترکت باز میسه اونم...
محمدرضا خدادادی (تنظیم نشده)