آکادمی ICF مارکت
اولین مرکز آموزش ولوم تریدینگ در ایران

گام 2 : فوت پرینت پیشرفته و استراتژی های آن

0 امتیاز
2 پاسخ
344 بازدید
نینزا رنکو
سلام سوال اول:من از تمپلت فوت پرینت دییکو و تنظیمات نینزا رنکو استفاده میکنم میخام در همین تمپلت ترید سایز و جذب رو بتونم ببینم راهنمایی میفرمایید تنظیماتش رو چگونه انجام...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای محمدرضا خدادادی (تنظیم نشده)
0 امتیاز
1 پاسخ
448 بازدید
Scalping
سلام،آقای شعبانی گاهاً Scalp می‌کنند، آیا بر اساس مباحثی که تا اینجا در مورد FootPrint خواندیم Scalp می‌کنند یا بر اساس مباحثی است که در دروس آینده گفته خواهد شد؟ممنونم
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای مسلم جباری (تنظیم نشده)
1 امتیاز
1 پاسخ
728 بازدید
ولیوم دایورجنس
سلام،۱- مطابق تعریف ولیوم دایورجنس وقتی بعد از یک ریزش دلتا و کندل هم‌راستا شدند ما ولیوم دایورجنس باید ببینیم، چرا در شکل زیر در نقطه A مثلث سبز رو...
1 امتیاز
1 پاسخ
740 بازدید
حذف اسم اندیکاتور MZpack در صفحه چارت
سلام،چطور میشه اسم اندیکاتور را که مطابق شکل سمت راست پایین صفحه نمایش داده میشه را حذف کرد، چون که داخل جدول پایین صفحه می‌افته و مزاحم است.ممنون
0 امتیاز
2 پاسخ
720 بازدید
عدم رخ داد همزمان Stop Fishing و Large print
سلام، چرا استاد میگند معمولا Stop fishing و Large print با هم رخ نمیده؟ من دلیل را متوجه نشدمممنونم
1 امتیاز
2 پاسخ
434 بازدید
عدم نمایش کندلها قبل از زمان اجرای اندیکاتور
سلام ،من وقتی اندیکاتور Order Flows Traders را باز میکنم کندل‌ها را از لحظه باز کردن اندیکاتور نشان میده و قبل از آن را نشان نمیده ولی اندیکاتورهای بعدی نمایش...
1 امتیاز
2 پاسخ
796 بازدید
نینزا رنکو
سلام توضیحاتتون در مورد نینزا رنج ۱۰ به ۱ رو خوندم.اما گاها دیدم برخی کندلها غیر متعارف هستن نه ۲۰ رنج هستن نه ۱ رنج مثلا ۱۸ رنج میخورن نظرتون...
1 امتیاز
2 پاسخ
2,536 بازدید
نینزا رنکو
سلام اگه میشه یک توضیحی از مفهوم نینزا رنکو بدین مثلا تنظیم ده روی یک که میزاریمکندلهای معمولی ده یا یازده رنج میخورن و کندل بعدی شکل میگیره اما هنگام...
2 امتیاز
4 پاسخ
1,353 بازدید
مفهوم استاپ فیشینگ
سلام،من مشخصاتی را که برای تشخیص Stop Fishing در درس گفته شد را متوجه شدم، ولی بر اساس تعریف و هدفی که برای Stop Fishing است برای تشخیص آن طور...
1 امتیاز
1 پاسخ
1,051 بازدید
S&P 500 بزرگ و کوچک
سلام،۱- منظور از S&P 500 بزرگ و کوچک که در این درس فقط یک اشاره‌ای به آن شد چی است؟ فرقشون چیه؟۲- در Future ما با کدوم ترید میکینم؟۳- در...
1 امتیاز
4 پاسخ
1,560 بازدید
دلتای ناسازگار
سلامدر تنظیماتی که استاد داشتن کمی با تنظیمات من متفاوت بود که جدیدترین نسخه هم ئانلود کردم در سایت دیسکو اما باز هم درست نشدمشکل من این هست که دلتا...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای سهیل مبرهن نیا (تنظیم نشده)
1 امتیاز
1 پاسخ
1,575 بازدید
تنظیمات استاپ فیشینگ
سلامدر مبحث استاپ فیشینگ اگر کندل قرمز و دو عدد سمت چپ بالاصفر بود و در کندل سبز دو عدد پایین سمت راست صفر بود جزو استاپ فیشینگ بود اما...
3 امتیاز
4 پاسخ
1,495 بازدید
خطوط افقی روی چارت
سلامبخشی از فیلم حذف شده که پاک کردن خطود افقی روی چارت هستسوال یکی از دوستان هم همین بود اما ان گزینه هایی که گفتید زدم اما پاک نشد
0 امتیاز
2 پاسخ
1,945 بازدید
تنظیمات دیسکو تریدینگ
سلام . در دقیقه 32 فیلم آموزشی انگار یه تیکه ی مربوط به "حذف خطوط اضافه از چارت" حذف شده. چطور باید خطوط نارنجی و سبز رو از چارت حذف کنم...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای نیما رامیان (تنظیم نشده)
2 امتیاز
4 پاسخ
2,542 بازدید
بیش از حد شدن استراتژی ها
سلام عذر میخوام اما به نظرم خیلی شده استراتژی های فوت پرینت و من که واقعا گیج شدم با فوتپرینت قبلی اوکی شدم ولی با اپدیت جدید فوت پرینت دیسکو...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای علی کارگر (تنظیم نشده)
1 امتیاز
2 پاسخ
1,681 بازدید
بهترین رنج برای s&p
سلام برای s&p500 بهترین رنج چی هست؟ ۷ یا ۱۰؟ چون دیدم استاد با رنج ۱۰ هم کار میکنند البته 6b بود
3 امتیاز
1 پاسخ
1,924 بازدید
فیشینگ در renko
سلام ایا در رنکو هم وقتی صفر ببینیم طبق چیزایی گفته شد در سمت راست پایین در کندل صعودی روند نزولی باز این فیشینگ محسوب میشه یا فقط در رنج اینجوری...
2 امتیاز
1 پاسخ
4,298 بازدید
دلتای ناسازگار
سلام از دلتای ناسازگار فقط روی رنج باید استفاده کرد دیگه درسته؟ یا روی رنکو هم میشه؟ کدوم یکی بهتر هست؟
2 امتیاز
1 پاسخ
3,129 بازدید
حجم کندل ها
سلام برای خواندن حجم کندل ها در فوت پرینت بهتر هست از رنج7 استفاده کنیم یا رنکو8و4؟
0 امتیاز
3 پاسخ
8,121 بازدید
نشان دادن لارج پرینت در تمام کندل ها!
سلام عرض ادب خسته نباشید عذر میخوام برای بنده توی تمام کندل ها لارج پرینت رو نشون میده نمیدونم دلیل این مشکل چیه و عملا نمیتونم اصلا از سیگنالش در...