سلام و درود خدمت استادیار عزیز سوالم اینه که گپ اوپن مارکت اوردر فلو کومولوتیو دیتا در تشخیص روند رو چطوری میتونیم برسیش کنیم؟ کلا این گپ بین اوپن و کلوز...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای
ایمان رفیعی (تنظیم نشده)
سلام.با توجه به اینکه در روش دستی احتمال خطا در تعیین نقاط p2 ,p3 وجود دارد و همچنین زمان بیشتری مخصوصا در تایم ساعتی برای اینکار نیاز است،آیا تاکنون اندیکاتور...
محمدرضا محرر (تنظیم نشده)
سلام و وقت بخیراون فایل زیپ که استاد گفتند فایل های درون اونو تو قسمت template-chartsکپی کنید برای من در قسمت templateفایلی به اسمchartوجود ندارد یکبار هم نینحا تریدرو از...
پشتیبانی فنی دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای
سجاد تاکی (تنظیم نشده)
با سلام برای تنظیمات اولیه ولوم پروفایل (مثل خط و رنگ و ....) هر تنظیم ی که انجام میدم بعد خروج همه بهم می خوره، چکاری برای ثابت ماندن تنظیمات اندیکاتور...
محمد قادری جویباری (تنظیم نشده)
سلام.بین قیمت نشان داده شده در نینجا تریدر و تریدینگ ویو و یا بروکری که کار میکنم اختلاف خیلی زیادی در قیمت طلا وجود دارد. مثلا 13 دلار.اختلاف قیمت بروکر...
محمدرضا محرر (تنظیم نشده)
با سلام در درس 7 به اندیکاتور های ams و mzpak اشاره شد این اندیکاتورها برای من فعال نیست فایل نصبی شو از کجا می توانم تهیه کنمAms و گشتم پیدا نکردمولی...
محمد قادری جویباری (تنظیم نشده)
سلام وقتتون بخیردر متاتریدر ما این قابلیت رو داشتیم که ساعت متاتریدر را بر مبنای ساعت شهر و کشور خودمون بزاریم دو تا سئوال اینجا پیش میادمثلا در سشن امریکا...
محمد علی فرزین (تنظیم نشده)
سلام من همه مراحل رو طبق فیلم پیش میرم و دیتای ریتمیک هم گرفتم ولی به نینجا تریدر کانکت نمیشه و خطا میدهاز فیلتر شکن آیپی ثابت هم استفاده میکنممشکل از...
پویا جراح پور (تنظیم نشده)