سلام و عرض ادب خدمت دوستان و اساتید عزیز وقت بخیر سوالی که بنده واسم پیش اومده اینه که استاد شعبانی طبق توضیحاتشون فرمودن که IB حاصل HIGH & LOW اولین...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای
امیرشهاب ملکی املشی (تنظیم نشده)
سلام.می خواستم تجربه خودم را به اشتراک بزارم.من از طریق کابل ویک روتر که فیلتر شکن روی ان کانفیگ شده اینترنت بدون فیلتر را به کامپیوترم انتقال دادم(خود روتر از...
رضا مرادی (تنظیم نشده)
سلام ,طبق سایت نینجا تریدر دیتای مارکت ریپلای از طریق سرور نینجا تریدر میباشد که دقیقترین دیتا میباشد و حتی اوردر بوک هم میتوان با ان دید, ولی historical از...
اسماعیل محمدی (تنظیم نشده)
با سلام و احترامدر متاتریدر یا بروکر های متصل به این نرم افزار باید لوریج انتخاب کنیم میشه راهنمایی بفرمائید از چه مبنایی در انتخاب عدد لوریج باید استفاده کنیم...
محمد علی فرزین (تنظیم نشده)
با سلام و احترامدر خصوص فاندامنتال مخصوصا در بازار مورد آموزش ما در ایران کتاب ها یا خیلی قدیمی هستند یا خیلی محدود هستند میشه خواهش کنم در قالب چند...
با سلام البته سئوالات در عکس بیان شده ولی من مجدد خدمتتون عرض میکنم1-به نظر شما روند عوض شده یا نه2-نقطه ورود درست هست3- استاپ گذاری به درستی انجام شده...
با سلام و خسته نباشیددر آموزش ها استاد فرموندند برای ورود میتوانیم از روش ترند تردینگ استفاده کنیم ولی الزام استاد روی تایم روزانه یا دیلی بود که به دلیل...
سلام،اگر ما یک پوزیشن باز داشته باشیم و تاریخ قرارداد فیوچر رو به اتمام باشه، آیا با rollover کردن پوزیشن باز ما به قرارداد جدید منتقل میشه و یا اینکه...
اسماعیل محمدی (تنظیم نشده)
با سلام و خسته نباشیدسئوال دارم که من میتوانم تمرین های روزانه که انجام میدم و جهت رفع ایراد داخخل تالار گفتگو بزارم تا اساتید محترم ببینند و نظرشون یا...
دورود بر شما، من میخوام تمدید کنم نینجا تریدرم رو ولی سایت غیر فعال شده و اینطوری که متوجه شدم بعلت آپدیت پلتفرم نینجا تریدر هست . لطفا برای این موضوع...
مرتضی امانی (تنظیم نشده)
با سلام من طبق آموزش آنلاین ساخت اکانت دمو وارد سایت نینجا شدم ولی مثل قبلا نیست که بخوایم ایمیل وارد کنیم بعد قسمت فیوچر بزنم برامون اکانت بسازه الان چطور باید...
محمد فلاح تفتی (تنظیم نشده)
سلامطبق عکس زیر پلی بک کانکشن را بر اساس historical data فعال کردم همه ادونزها و اندیکاتورها درس کارمیکنند حتی order book هم دیتای زنده بازار را نمایش میدهد فقط...
مسعود عنصری (تنظیم نشده)