سلام و وقت بخیر بنده از دانشجویان دوره ششم هستم و امروز در فیلم جلسات رفع اشکال شماره ۸۰ متوجه شدم در تالار گفتگوها میشه فعالیت داشت برای همین تلاش میکنم...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای
امین عزیزی (تنظیم نشده)
نوع حساب : realموجودی حساب : 850 دلارنام بروکر : FXPROاستراتژی : فست اسکلپدراودان: ۲.۴۳ درصدطول زمان ترید : ۲ هفتهمقدار سود : ۸۲۰ دلارمقدار سود به درصد : ۹۶.۵...
پوریا هدیه لو (تنظیم نشده)
سلام و درودSELL_6E براساس T.V.V.RT: ترند روزانه نزولی - ترند ساعتی رنجV1 : ورود در VH روز گذشتهV2 : حجم مشکوک + بیگ سایز خریدار و متوقف شدن قیمت توسط...
بهراد زارعی (تنظیم نشده)
Sell_6e براساس فیشینگT: فیشینگ High دیروز +ترند ساعتی و روزانه نزولیV1 : -V2 : حجم ، تریدسایز و بیگ سایز زیاد در تایم یک دقیقه و حضور پسیوR : -نتیجه...
بهراد زارعی (تنظیم نشده)
سلام و درودSell_6b براساس T.V.V.RT: ترند ساعتی و روزانه نزولی _ نقطه ورود در محدوه 50% کارکشن ساعتیV1 : برخورد با vwap دیروز و فیشنگ high روزV2 : حجم مشکوکR...
بهراد زارعی (تنظیم نشده)
سلام و درودSell_6b براساس فیشینگT: ستاپ فیشینگV1 : هفتگی vwap + پیوتV2 : حجم زیاد در تایم یک دقیقهR : ورود در نزدیکی حجم های مشکوکنتیجه معامله : بعد از...
بهراد زارعی (تنظیم نشده)
سلام و درودSell_6e در جهت ترند ساعتی و ورود توسط پوک ساعتیخوشحال میشم نظرات ارزشمند تریدرهای محترم را در ارتباط با ایرادات این ترید جویا بشم.سودتان مستمر
بهراد زارعی (تنظیم نشده)