سلام وقتتون بخیربا توجه به توضیحات استاد سینگل پرینت 2 مورد را به ما نشان میدهد:1- عدم تمایل خرید (در high) و عدم تمایل فروش (در low)2- عدم امکان معامله...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای
رضا ندیمآقایی (تنظیم نشده)
با سلام 1) در تنظیمات فوت پرینت دیسکو مفهوم و منظور
از Diagonal Value Threshold (کادر
سبز رنگ) چیست؟ من هیچ منطق یا قاعده ای برای سبز یا قرمز شدن اعداد...
امیر سهیل ضیا (تنظیم نشده)
سلام وقت بخیریک موردی رو که داخل این بخش از استراتژی های فوت پرینت ( دروس استاپ فیشینگ و دلتای ناسازگار) مشاهده کردم این بود که تایم فریم برای استفاده...
سجاد صمصامی (تنظیم نشده)
سلام و عرض خسته نیاشید خدمت شما طبق برداشتی که از ویدیو ها کردم در اردر بوک 3 نوع سفارش داریمیا سلر پسیویا بایر پسیویا لیمیت برای پروفیت این دیدگاه ایا درسته؟چون...
علی نایینی (تنظیم نشده)
سلامدلتای دایور جنس یعنی هم جهت بودن دلتا و کندل فرضا کندل قرمز و دلتاهم قرمز که برتری فروشندگانه نسبت به خریداران اما در تمپلت فوت پرینت دیسکو سیگنال دلتای...
محمدرضا خدادادی (تنظیم نشده)
درود خدمت استاد عزیز و پرتلاش. استادجان در فیلم شماره 39 (قسمت اول آپدیت فوت پرینت) دردقیقه 39 آموزش نحوه برداشتن خطوط رو در حال آموزش هستید که فیلم کات...
فرزادکمالیان فرد (تنظیم نشده)
سلام سوال اول:من از تمپلت فوت پرینت دییکو و تنظیمات نینزا رنکو استفاده میکنم میخام در همین تمپلت ترید سایز و جذب رو بتونم ببینم راهنمایی میفرمایید تنظیماتش رو چگونه انجام...
سلام،آقای شعبانی گاهاً Scalp میکنند، آیا بر اساس مباحثی که تا اینجا در مورد FootPrint خواندیم Scalp میکنند یا بر اساس مباحثی است که در دروس آینده گفته خواهد شد؟ممنونم
مسلم جباری (تنظیم نشده)
سلام،۱- مطابق تعریف ولیوم دایورجنس وقتی بعد از یک ریزش دلتا و کندل همراستا شدند ما ولیوم دایورجنس باید ببینیم، چرا در شکل زیر در نقطه A مثلث سبز رو...
مسلم جباری (تنظیم نشده)
سلام ،من وقتی اندیکاتور Order Flows Traders را باز میکنم کندلها را از لحظه باز کردن اندیکاتور نشان میده و قبل از آن را نشان نمیده ولی اندیکاتورهای بعدی نمایش...
مسلم جباری (تنظیم نشده)
سلام اگه میشه یک توضیحی از مفهوم نینزا رنکو بدین مثلا تنظیم ده روی یک که میزاریمکندلهای معمولی ده یا یازده رنج میخورن و کندل بعدی شکل میگیره اما هنگام...
سلامدر تنظیماتی که استاد داشتن کمی با تنظیمات من متفاوت بود که جدیدترین نسخه هم ئانلود کردم در سایت دیسکو اما باز هم درست نشدمشکل من این هست که دلتا...
سهیل مبرهن نیا (تنظیم نشده)
سلامایا استراتژی لارج پرینت را درست متوجه شدم؟اگر در سقف مارکت باشیم و کندل نزولی باشد عدد نمایش داده شده در اندیکاتور بالای 30 یا زیر 0.26 باشد میتوانیم 2...
بهرنگ موسوی (تنظیم نشده)
با سلام ووقت بخیر در مورد عدد دقیق دلتای ساعتی و عدم همخوانی در ادونزهای مختلف،این سوال رو چند مرتبه پرسیدم و راههای مختلفی رو هم امتحان کردم که در ادامه...
فرهود اقاپورزنگنه (تنظیم نشده)
salam khaste nabashidostad migan dar deep market sell nagiridzamani ke ma VAL ro dar time 5 min rad kardim va darim retest mikonim va tavasot fot print hala har signali...
علی نایینی (تنظیم نشده)