با ترکیب فوت پرینت و اندیکاتور icf-vf میتوانم در کارکشن و اکسپنشن های تایم 5 دقیقه(ورود در تایم 1دقیقه ای و کمتر) معامله کنم؟ ایا این استراتژی های ریسک است؟
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای
محمد مانی پرتوی (تنظیم نشده)
با سلام چند تا سوال داشتمبرای استراتژی لارج پرینت تو کندل دوم اگه به ما سیگنال داد و هم اینکه دلتای ناسازگار داشته باشیم در موقعیت تاپ یا دیپ مارکت هم...
محمد قادری جویباری (تنظیم نشده)
من میخوام رنکو استفاده کنم ولی نمیدونم چه تمپلیتی استفاده کنم و حتی تمپلیت رنج7 با دلتا دایور جنس نمیدونم کدوم انتخاب کنم میشه تمپلیت اینارو معرفی کنید ممنون
محسن روانا (تنظیم نشده)
سلام و درود خدمت استادیار عزیز دلیل تغییر سایز هیستوگرام های اوردربوک چیه؟بعضی وقتها اعدادش هم ریز میشه انگار کلا میره از رو صفحهعکس اول مربوط به یک ساعت و عکس...
ایمان رفیعی (تنظیم نشده)
سلام خسته نباشید.زمانی که میخواهیم در جهت روند ترید انجام دهیم و موومنت کارکشن را بگیریم اگر در تایم یک دقیقه فیلترامون روشن نشود ولی در فوت پرینت سیگنال بگیریم...
ابوالفضل ترک زاده (تنظیم نشده)
با سلام در ورژن دانلود دیسکو تریدینگ در قسمت دلتا دایورجنس تب مربوط به تغییر جهت و مکان سیگنال وجود نداره.این مربوط به آپدیت های جدید دیسکو هست؟با توجه به اینکه...
پشتیبانی فنی دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای
سارا سادات موسوی (تنظیم نشده)
سلام، وقت بخیر۱. در آپدیتهای فوت پرینت قسمت سوم استاد توضیح دادند که آپشن Row-to-Row fading Threshold به منظور محو شدن دلتا به نفع seller می باشد. من متوجه نمی...
اسماعیل محمدی (تنظیم نشده)
با سلاموقتی که وارد مبحث فوت پرینت شدم درسهایی که استاد می دهند با تنظیماتی که در دوره رایگان انجام دادیم مطابقت نمی کنند و چارت و اندیکاتورهایی که استاد...
مرتضی گلستانی (تنظیم نشده)
با سلام و عرض خسته نباشید ابتدا تشکر میکنم بابت پشتیبانی خوبتونممکنه به من لینک و یا کتاب یا هرچیزی که بتونم خیلی بیشتر درمورد فوتپرینت مطالعه کنم معرفی کنین؟سپاس
رضا ندیمآقایی (تنظیم نشده)
با سلام.در چارت فوت پرینت تمپلیت استاد اعداد در dt orderflowbars 4 برابر نمایش داده نمیشن.خیلی گشتم داخل تنظیماتش ولی چیزی برای 400 درصد پیدا نکردم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
مرصاد مومنی (تنظیم نشده)
سلام و درود در تنظیمات dt bars مطابق اموزش چارت را ست کردم اما وقتی دوباره چارت را باز میکنم اعداد داخل کندل نمایش داده نمیشوند .رنگ و تنظیمات مطابق درس...
محمد زندی (تنظیم نشده)
با سلام خدمت شماطبق توضیحات استاد شعبانی در درس دهم از بخش دوم (فوت پرینت پیشرفته و استراتژی ها) چنانچه کندل های اورد فلو تریدر بعد از انجام تنظیمات مربوطه...
مهدی صادقی (تنظیم نشده)