هنگام باز کردن چارت این خطارو میده.چجوری رفع کنم وعلتش چیه که دوباره تکرار نکنم...الگویی که میخواهید بارگیری کنید دارای 2 سری داده ذخیره شده است، اما شما 1 سری...
پشتیبانی فنی دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای
زهراتوسلی فارفانی (تنظیم نشده)
سلام وقت بخیر درحالت اسکلپ تایپ Rang اگرمثلا روی یک کندل ستاپ تشکیل شده و دوتیک پایینترش نقطه ورود را پندینگ میکاریم ولی در کندل بعدش نقطه ورود ما گرفته...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای
رضا طلوعی (تنظیم نشده)
سلام و خسته نباشید وقت شما بخیر
بنده فرامرز احمدی هستم میبخشید که مزاحم شما شدم
استاد گرامی میشود که رهنمایی کنید برای نقطه ورود به معامله بعد از این...
فرامرز احمدی (تنظیم نشده)
سلام وقت بخیر خسته نباشید خیلی معذرت که مزاحم وقت شما میشوم بنده در مورد استراتیژی رنکو یا Ninzarenko سوال داشتم و سوال من این است که چیگونه میشود از...
سلام وقت بخیر خسته نباشد میشود نماد ها زیر را که در فارکس است در نینجاتریدر به چی اسم ها نمایش میدهد تشکر1. طلا به دلار آمریکا2. نقره به دلار آمریکا3....
سلام وقت بخیر خسته نباشید میبخشید که مزاحم شماشدم گفتم من قسمت ها از ویدیو ها فوت پرینت را نگاه کردم و در قسمت استراتیژی لارج به موضوعات سینگل پرینت و...
سلام . من در ویدیو مربوط به استراتژی داوجونز دیدم که استاد در تنظیمات mz footprint قسمت filter / display value رو روی 450 تنظیم کردن.میشه کلا تنظیمات مربوط به...
شهرزاد ابوالحسنی بصیری (تنظیم نشده)
با سلامطبق یکی از استراتژی هایی که اقای شعبانی گفتند(درقسمت disco footprint)در بالای VL ها و در صورت هم زمان بودن hi روز و دیگر شرایط لازم ما دنبال موقعیت...
میلاد زارع (تنظیم نشده)
با سلامآیا از حالت ninzarenko فقط برای پیدا کردن و بهینه کردن نقاط دلتا دایورجنس استفاده میشود یا اینکه میشود دیگر تکنیکهای فوت پرینت مانند دلتای ناسازگار وفیشینگ و لارج...
میلاد زارع (تنظیم نشده)
با سلام و احترام ....زمانی که اندیکاتور order flow trader رو روی چارت میزارم نمایش رو از کندل جاری شروع میکنه و کندل های گذشته رو متاسفانه نمایش نمیده تنظیمات رو...
امیر زرندی (تنظیم نشده)
سلام و درود بر استاد عزیزببخشید استاد امروز با این شرایط برخورد کردیم که بازار یک گپ اتفاق افتاده است در چنین شرایط با وجود دیدن دلتای ناسازگار و همچنین...
ادریس بایزیدی (تنظیم نشده)
سلام وقت بخیربرای باز کردن پنجره اندیکاتور یه مقدار طول میکشه تا باز بشه ولی اندیکاتور ولوم mz رو با تیک ریپلی راحت باز میکنه ولی وقتی میخام فوت پرینت...
افشین عامری (تنظیم نشده)
سلام چارت فوت پرینت من روی تمپلت order flow +delta scalper وقت لود میکنم کندل هارو میاره ولی اردر بوک من با قیمت حرکت میکنه ولی کندل ها یکجا ایستادن و...
مهدی انوری (تنظیم نشده)
سلام Fri 12 Jan 24 - ES 03-24مقاومتِ زنده و بسیار سنگین در ناحیه 4824-4822 که با وجود ایمبالانس های متوالی و اگرسیو خریدهای بالا ، اجازه رشد قیمت گرفته شده.در تاپ...
محمد ساعدپناه (تنظیم نشده)
سلام و خسته نباشیددر داخل ویدیو اقای شعبانی ایمبالانسو روی 400 تنظیم میکنه اما داخل تمپلیتهای اماده این عدد روی 500 میباشد ایا ما هم تغییر بدهیم تمپلیتهارو یا خیر cluster هم...
محمد مهراسبی (تنظیم نشده)
وققتون بخیردر ویدیو جلسه 39 که مربوط دلتای ناسازگار در تکنیک فوت پرینت است یک قسمت از ویدیو حذف شده.دقیقا دقیقه 25:35 جناب مهندس میخواستن در مورد حذف خط نواحی صحبت...
یونس سروری (تنظیم نشده)