سلام و عرض ادبشما فرض کنید یک ناحیه مناسب برای ترید داریمحال وارد تایم 1 مین میشویم برای لیمیت های 1 مین برای مثال در شسن اروپا هستیم مثلا برای یورو نیاز...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای
علی نایینی (تنظیم نشده)
باسلام واحترامچندتا سوال داشتم1- من دارم دمو کار میکنم. الان یه حساب 300 دلاری باز کردم.چندتا ترید انجام دادم الان حسابم شده 1000 دلار. این 700دلار سود خالص منه یا...
محمد محمدی (تنظیم نشده)
سلاماستاد در ویدیو گفتن که سشن امریکا برای این استراتزی مناسب هست ایا میتونیم در سشن انگلیس هم استفاده کنیم چون میخوام بدونم در نتیجه معاملات خیلی تاثیر داره یا...
سهیل مبرهن نیا (تنظیم نشده)
سلام و دروددر قسمتی از لایو تریدها، دیدیم که در مقابل قیمت در اردربوک سفارش بزرگی گذاشته شده بود. استاد گفتن که احتمالا داره بریک اوت رو آماده میکنه. و...
مسعود پورمحبی (تنظیم نشده)
باسلام و خسته نباشیدتوی ویدیو ها جناب شعبانی از عبارت " پرشدن اوردرها " استفاده کردن . این به چه معنایی هستش ؟اگرسیو ها منظورشون هست یا پسیو ها؟یه توضیح...
وحید کریمی (تنظیم نشده)
سلام.وقت بخیر.میخواستم برای ats آلارم ست کنم که مثلا شد 2 به من الارم بده .ممنون میشم اگه راهکاری دارین (حالا با هر اندیکاتوری هم شد مهم نیست)اطلاع بدین
احسان پناهی (تنظیم نشده)
سلام از چارت تایم اند سلز لیست یک دقیقه ای که:ابزوربشن وترید سایز وبیگ سایز را مشاهده میکنیم و طبق جدول BoxChart تنظیمات رو انجام میدهیم حالا همین چارت رو بجای...
محمدرضا خدادادی (تنظیم نشده)
سلامچرا تایم اند سلز لیست من تا سوپر دامم همخوانی ندارد؟انگاری تایم اند سلز لیست عقب تره.قبلا چک میکردم اینجوری نبود. آیا ایرادی داره؟اصلا باید همخوانی داشته باشن یا نه؟
محمد محمدی (تنظیم نشده)
بازم سلامیا در تکمیل سوال نقطه ورود مناسب با تاییدیه گرفتن از والیوم تایم 5 و 15 دقیقه شایدم بهتره از رنج فوت پرینت با دلتا سازگار یا ناسازگار استفاده...
سلام برای پیدا کردن نقاط جذب مهم ایا بهتر نیست از کمترین تنظیمات جداول استفاده کنیمو زمانیکه تعداد جذبها بالا رفت و تبدیل به محدوده شد بریم تایم فریم 5...
برای استراتژی tvvr هر ورک اسپیس شامل 5 چارت هست :3عددچارت :بترتیب (دیلی ,ساعتی و 1 دقیقه برای تشخیص ترند) اسم تمپلت ذخیره شده این 3 چارت رو برای وارد...