باسلام و ارادتآیا برا ما امکان دریافت اطلاعات بازار کریپتو هست؟البته در سایتش دیدم که کاربران صرافی Coinbase امکان اتصال حساب دارند و من حسابش رو دارم. ولی خواستم قبلش...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای
محمد حسین افخمی ستوده (تنظیم نشده)
عرض و سلام وادب خدمت ادمین محترم و آرزوی روزهایی سرشار ازصلح و ثروت برای تمامی دوستان. بنده دو تا ورک اسپیس درست کردم ولی متاسفانه فقط یکی اجرا میشه وقتی...
بهادر بیانی (تنظیم نشده)
سلامقیمت در متا تریدر نسبت به نینجا تریدر در یک لحظه تفاوت بسیاری داره.شکل کندل کاملا مشابه هم است، اما تفاوت قیمت زیاد (البته من از بروکر آلپاری استفاده میکنم)
علی قادرپور (تنظیم نشده)
با سلام اساتید تو چند هفته گذشته دیدیم که طلا روند صعودی داشته تو این روند هم اصلاحاتی داده میخوام ببینم این اصلاحات در تایم روزانه رو میتونیم به عنوان p2 ...
مهرداد دهقانی (تنظیم نشده)
برای گرفتن دیتای ریتمیک ناچارم از وی پی ان استفاده کنم که در اینصورت زمان پینگ شدیدا افزایش پیدا میکنه یعنی اینکه دیگه این دیتا بدرد نمیخوره البته با وی...
مجید چوخاچی زاده مقدم (تنظیم نشده)
سلامایا ما 1و2 را میتوانیم به عنوان کارکشن در نظر بگیریم که بخواهیم در 50درصد دنبال پوزیشن باشم یا اینکه باید سه را در نظر داشته باشیم به عنوان موومنت...
سهیل مبرهن نیا (تنظیم نشده)
سلام مجدد سوال پرسیدم چرا برخی پوزیشنها که من میگیرم بر اساس atm استراتژیsl &tp فعال نمیشه و من ۴ کنترکت تعریف کردم درatm اما فقط ۱ کنترکت باز میسه اونم...
محمدرضا خدادادی (تنظیم نشده)
با سلام خدمت اساتید محترم استاد شعبانی همیشه داخل ویدیو ها اینیستا یک چارت یک ساعته با اندیکاتور کومولتیو دلتا دارن میشه توضیح بدید از این چه دید گاه ای میگیرن
اصغر جاماسب (تنظیم نشده)
با سلام. با توجه به اینکه اختلاف قیمت بین نینجا تریدر و متا تریدر وجود داره، چگونه باید در متا تریدر اردر بگذاریم. مخصوصا زمان اسکلپ که زمان خیلی مهم...
حامی ولی پور (تنظیم نشده)
salam va arz adab khedmate shomama ba tavajoh be khotot val/vah/pivot/vwap/ib trade anjam midim.baraye mesal gheymat az bala dare miyad ke barkhord kone be vah ama az vah rad mishe...
علی نایینی (تنظیم نشده)
درودمن دقیقا طبق آموزش یوزر و پسورد داده cqg را دریافت و وارد میکنم ولی با ارور my ninja trader continuum:faild to receive login massage response from secbut (logo failed)مواجه...
فرزادکمالیان فرد (تنظیم نشده)
سلام،۱- ملاک تست شدن خطوط Volume Profile چیه؟ Shadow کندل یا Body کندل؟ اگر Body است در چه تایم فریمی؟۲- مثلاً برای خطوط Volume Profile ماهیانه، استنباط من از ویدیوها این...
مسلم جباری (تنظیم نشده)
سلام خسته نباشید لطفا راهنمایی بفرمایید که من چگونه vwap ماهانه رو به تمپلت h1 volp اضافه کنم چون ویدیوها زیاده گمش کردم اگر امکانش هست همینجا بفرمایید سپاس
سلام،اگر بر اساس اطلاعات تا انتهای درس ۸ و روش گفته شده برای ترکیب Volume Profile و Volume Trading بخواهیم تردید کنیم:۱- فقط بر اساس بالا میشه امید داشت که...
مسلم جباری (تنظیم نشده)
سلام وقتتون بخیر.سشن 24 ساعته نسبت به سشن امریکا و لندن ارجح تره؟چون گاهی اوقات قیمت بین مثلا vah -val دوتا سشن نوسان میکنه میخواستم بدونم کدوم مهمتره؟
علی نایینی (تنظیم نشده)
سلامتو دروس اموزشی اقای شعبانی فایل نینجا رو درحالی دانلود ونصب میکنه که ایکون دانلود براشون فعاله.درحالی که برای ما فعال نیست .و وقتی که حتی از بخش نرم افزارها...
مهرداد آقازاده (تنظیم نشده)
با سلام اندیکاتور زیگزاگ که من استفاده میکنم بسیار کمک میکنه برای تعیین بهترین نقاط P2 P3 که البته بهتره در تایم بالا با تنظیم20و30 و درتایم پایین زیر 10...
سلامتایم فریم دیلی <ولیوم پروفایل ماهانه و دیلیتایم فریم یک ساعت<ولیم پروفایل هفتگیتایم پنج دقیقه<ولیوم پنج دقیقهاین ها درست است؟چون چندبار ویدیو دیدم این بخش درست متوجه نشدم
سهیل مبرهن نیا (تنظیم نشده)