سلام و عرض ادب وقت بخیر برای اوردر گذاری از طریق ATM در پلی بک با همچین اروری مواجه میشم البته در پاسخ به دوستان فرموده بودین ممکنه دیتا ی هیستوریکال دانلود...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای
امیرشهاب ملکی املشی (تنظیم نشده)
تفاوت CME US index futures RTH با CME US index futures ETH چیست و کدامیک بهتر هست برای تحلیل خود استفاده کنیم؟از طرفی تایم آمریکا ساعت 16:30 به وقت ایران باز...
حمیدرضا صالحی (تنظیم نشده)
با سلامیه نکته مبهم برای من وجود داردچه ترند بخواهد ادامه پیدا کند چه بخواهد شکسته شوددر هر دو حالت حجم افزایش خواهد یافتحالا ما از کجا بفهمیم در دبل...
فریدون طالبی طادی (تنظیم نشده)
سلام.روزهایی در هفته که بانک آمریکا تعطیل هست و حجم بازار کمه، ترید نمیکنیم. فرداش که بازار باز میشه، VA دیروز که تعطیل بوده برامون مهمه؟ یا VA آخرین روزی...
میلاد صفایی (تنظیم نشده)
سلام میخواستم بدونم بدون دیتای ریتمیک میشه ترید کرد و به سود رسید (فقط با cqg) یا باید حتما کانکت شد؟ چون واقعا اینترنت به سختی داره کار میکنه و هرچقدر سعی...
سید محمد رضا احمدی (تنظیم نشده)
سلام اگر با ایمیل واقعی بخام بجای ریتمیک همون cqg باز کنم چ فرقی داره با ریتمیک؟ایا غیر اردر بوک فرقی داره تو امکاناتش؟ایا سنگین و سبک بودن دارن اینا؟چون...
محمدرضا خدادادی (تنظیم نشده)
سلاممن با فیلترشدن نینجا چند نوع vpn خرید کردم ولی همه یا وصل نمیشن یا سرعت را زیر دو مگابیت میرسونند...اینترنت همراه اول ایرانسل مبین نت(td) و مخابرات را هم...
احسان گل احمدی (تنظیم نشده)
سلام،من 6A را در لیست Instrument (شکل-۱) ندارم از طریق Tools, Instrument میخواهم آن را اضافه کنم (شکل ۲ و ۳) که ممکن نمیشه،باید ردیفهای جدول در مرحله شکل-۴ پر...
مسلم جباری (تنظیم نشده)
سلامبنده یه اکانت دمو باز کردم.الان میخام حذفش کنم ولی حذف نمیشه. الان با یه دموی دیگه دارم کار می کنم که توی پرفورمنسم تریدهای دموی قدیمی رو هم اثر...
محمد محمدی (تنظیم نشده)