سلام .استادیار گرامی هدف تمرینی تصویر ارسال شده مشخص کردن نقاط p قطعی وغیر قطعی می باشد ضمن تشکر بابت بررسی تمرین اینجانب ،اشکالات تمرینی را بیان بفرمایید
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای
طالب محمودی (تنظیم نشده)
سلام .استادیار گرامی هدف تمرینی تصویر ارسال شده مشخص کردن ترند در مارکت مورد نظر می باشد ضمن تشکر بابت بررسی تمرین اینجانب ،اشکالات تمرینی را بیان بفرمایید
طالب محمودی (تنظیم نشده)
سلام و درود خدمت عزیزان icf و استادیار عزیزلطفا بفرمایید ک گزینه حذف نوشته های اطلاعات ادونزهای باز در نینجا در گوشه سمت چپ بالا در چارتها کجا هست؟با تشکر از...
ایمان رفیعی (تنظیم نشده)
باسلام سوالم در مورد ولووم پروفایل هست و نحوه ترید بر روی اونطبق مطالعات قبلی ام ولووم پروفایل معمولا در حالت رنج گرفته می شد، محدودده ای که رنج میشه رو...
محمد قادری جویباری (تنظیم نشده)
سلام و درود خدمت استادیار عزیز سوالم اینه که گپ اوپن مارکت اوردر فلو کومولوتیو دیتا در تشخیص روند رو چطوری میتونیم برسیش کنیم؟ کلا این گپ بین اوپن و کلوز...
ایمان رفیعی (تنظیم نشده)
سلام.با توجه به اینکه در روش دستی احتمال خطا در تعیین نقاط p2 ,p3 وجود دارد و همچنین زمان بیشتری مخصوصا در تایم ساعتی برای اینکار نیاز است،آیا تاکنون اندیکاتور...
محمدرضا محرر (تنظیم نشده)
سلام و وقت بخیراون فایل زیپ که استاد گفتند فایل های درون اونو تو قسمت template-chartsکپی کنید برای من در قسمت templateفایلی به اسمchartوجود ندارد یکبار هم نینحا تریدرو از...
پشتیبانی فنی دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای
سجاد تاکی (تنظیم نشده)
با سلام برای تنظیمات اولیه ولوم پروفایل (مثل خط و رنگ و ....) هر تنظیم ی که انجام میدم بعد خروج همه بهم می خوره، چکاری برای ثابت ماندن تنظیمات اندیکاتور...
سلام.بین قیمت نشان داده شده در نینجا تریدر و تریدینگ ویو و یا بروکری که کار میکنم اختلاف خیلی زیادی در قیمت طلا وجود دارد. مثلا 13 دلار.اختلاف قیمت بروکر...
محمدرضا محرر (تنظیم نشده)
با سلام در درس 7 به اندیکاتور های ams و mzpak اشاره شد این اندیکاتورها برای من فعال نیست فایل نصبی شو از کجا می توانم تهیه کنمAms و گشتم پیدا نکردمولی...
سلام وقتتون بخیردر متاتریدر ما این قابلیت رو داشتیم که ساعت متاتریدر را بر مبنای ساعت شهر و کشور خودمون بزاریم دو تا سئوال اینجا پیش میادمثلا در سشن امریکا...
محمد علی فرزین (تنظیم نشده)
سلام من همه مراحل رو طبق فیلم پیش میرم و دیتای ریتمیک هم گرفتم ولی به نینجا تریدر کانکت نمیشه و خطا میدهاز فیلتر شکن آیپی ثابت هم استفاده میکنممشکل از...
پویا جراح پور (تنظیم نشده)
با توجه به گرفتن نینجا تریدر با کد ریتمیک آیا باید کد ماشین پروگرام و کد ماشین دیتای ریتمیک رو برای فعال سازی نرم افزار بفرستیم؟چون من وقتی با ریتمیک وصل...
محمد عامریون (تنظیم نشده)
با سلام لینک فایل نصبی icf-vf برای دانلود روی صفحه کاربریم نیست با توجه به اینکه دانشجوی دوره هستم جداگانه باید خرید بشهسپاسگزارم اگه راهنمایی بفرمائید.