سلام وقت بخیردر مورد استفاده از اینکه بخواهم اندیکاتور را روی نینجاتریدر خود فعال و نصب کنیم به نظر شما کدام یکی از این اندیکاتور ها کار میکند من نظر...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای
فرامرز احمدی (تنظیم نشده)
سلام و عرض ادب.نینجای من زمانی که اندیکاتور رو میزدم خودش بسته میشد کامل پاک کردم نینجا رو دوباره نصب کردم لایسنسی که داشتم وارد کردم ارور لایسنس میده درخواست...
پشتیبانی فنی دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای
مهدی روشن (تنظیم نشده)
با سلام و احترام ....زمانی که میخوام برم توی لیست اندیکاتورها این خطا رو دریافت میکنم و بعدش نرم افزار نینجا خود به خود بسته میشهممنون میشم راهنمایی بفرمایین
امیر زرندی (تنظیم نشده)
سلام وقت بخیر در ابزار والیوم خود نینجا و ابزار دیسکو در برخی روزها اختلاف بارزی مشاهده میشود.کدامیک اعتبار بیشتری برای ما دارند و آیا نیازی هست هر دو رو...
رضا عالمیان (تنظیم نشده)
قبلا از این لینک برای دیتای 30 روزه استفاده کردم و راحت هم وصل میشه و نیازی به ایمیل جنریتور برای اینباکس نداره هر ایمیلی بهش بدم وصل میشه https://www.rithmic.com/demo.html#sign-up&customer=OptimusFutures
شاهین مرادی (تنظیم نشده)
با سلام و عرض احترام.بنده به تازگی سیسjم جدید راه اندازی کردم و میخوام لایسنس نینجا تریدر را به سیستم جدید انتقال بدم.اگر امکان داره لایسنس سیستم قبل حذف و...
عباس خدامرادی (تنظیم نشده)
با سلام در دوره مقدماتی استاد فرمودند که ععد محدوده ولیو اریا باید ۶۸.۳ باشد ولی در دوره پیشرفته عدد ۶۸ رو لحاظ کردند میخواستم بدونم بهترین عدد برای محدوده...
حسین حاجی باقری (تنظیم نشده)
با سلام و احترام ....چطور میتونم چارت رو ازاد کنم که بشه با موس هم چارت رو بالا و پایین کنمنیازی نباشه چارت رو فشرده کنم ...امیدوارم تونسته باشم مفهوم...
امیر زرندی (تنظیم نشده)
با سلام احتراما پس از طی مراحل نصب نینجاتریدر، طبق فایل آموزشی مربوطه، مطابق عکسهای ارسالی پیغام خطا ظاهر میشود و در نهایت کنسول نینجاتریدر8 باز میشود ، اما پس...
علی اصغر سامانی (تنظیم نشده)