ارور unable to connect error 13 دیتا ریتمیک رایگان آموزش جامع ولوم تریدینگ
پرسیده شده
2 سال پیش
ویرایش شده
2 سال پیش
بازدید
1,296
0
امکان مشاهده این محتوا مخصوص کاربرانی که در دوره ی ولوم تریدینگ پیشرفته شرکت کرده اند می باشد
دسته بندی:
پشتیبانی فنی دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای
۱۴۰۲/۱/۱۲
عارف آسودی
1 پاسخ
0
امکان مشاهده این محتوا مخصوص کاربرانی که در دوره ی ولوم تریدینگ پیشرفته شرکت کرده اند می باشد
۱۴۰۲/۱/۱۲
پشتیبان
نظرات: 6
-
سلام وقت بخیر
من هم همین مشکل رو دارم
از v2ray استفاده کردم و حتی همزمان از تغییر dns و باز به صورت جداگانه از هر دواستفاده کردم همچنان خطای 13 رو دارم
راهکار دیگه موجود نیست ؟ -
شما باید سرور لوکیشن های دیگر v2ray را تست بفرمایید همچنین dns های دیگر که سایت آن را برای شما قرار می دهم بررسی کنید .
https://403.online -
پشتیبان عزیز
من هر کاری فرمودین انجام دادم وی پی ان عوض کردم سرور v2ray عوض کردم چندین dns رو چک کردم متاسفانه درست نشد لطفا یه راهنمایی بفرماید . من وارد دوره شدم ولی هیچ سیستم و ابزاری ندارم . -
با سلام و عرض ادب مجدد بفرمایید روی نینجا تریدر دوره ما مشکلی دارید یا نینجا تریدر 8.1 ؟ بفرمایید دقیقا مشکل شما چیست و چه اروری دارید در صورت نیاز در تلگرام با شما ارتباط بگیرم با تشکر
-
جناب مهندس
من بعد از اینکه نتونستم ریتمیک رو وصل کنم کارهای زیر رو انجام دادم
1- تعویض ویندوز (ویندوز 10 پرو)
2- نصب فریم ورک 4.8
3- نصب نینجا تریدر + پچ
4- اجرای برنامه ریتمیک پچ
استفاده از وی پی ان v2ray با چندین سرور
استفاده از انواع dns (شکن ، ایران سرور , .....)
درضمن من طبق آموزش ها جلو رفتم یعنی همون چیزی که فرمودین رو دانلود و طبق فیلم جلو رفتم
ورژن نینجا8.0.22.2 هستش
بعد از اجرای برنامه و زدن دکمه my rithmic ، چراغ زرد میشه و بعد از مدتی خطای
my rithmic : unable to connect (13):
error : permission error (logon failed) -
بنده در تلگرام خصوصی با شما ارتباط گرفتم لطفا بررسی کنید تا بنده شخصا سیستم شما را چک کنم نیاز به تعویض ویندوز و این موارد نیز نبود با تشکر
پاسخ شما
نظرات: 4