عدم دسترسی به سایت discotrading برای دانلود اندیکاتور های دیسکو تریدینگ
پرسیده شده
2 سال پیش
ویرایش شده
2 سال پیش
بازدید
702
1
برای مشاهده ی این محتوا باید وارد شوید
دسته بندی:
پشتیبانی فنی دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای
۱۴۰۲/۱/۳
امین باورساد عبدالی
5 پاسخ
0
امکان مشاهده این محتوا مخصوص کاربرانی که در دوره ی ولوم تریدینگ پیشرفته شرکت کرده اند می باشد
۱۴۰۲/۱/۳
پشتیبان
نظرات: 8
-
سلام روز بخیر
میخواستمبدونم امکانش هستکه شما فایل های Discotrading رواگه دانلود دارید در سایت و یا گروه تلگرامی قرار بدین که تا زمانی که سایتشون درستمیشهما از اونها استفاده کنیم ؟ -
امکان دانلود و نصب دیسکو تریدینگ توسط پک دیسکو تریدینگ در سایت ما وجود دارد.
همچنین برای شما در خصوصی در تلگرام ارسال شد. -
من هم همین مشکل رو دارم ممنون میشم برای من هم ارسال کنید.
-
شما از دوستانی که در دوره شرکت کردند هستید؟
-
وقت خوش؛
با توجه به از دسترس خارج شدن سایت disco آیا آپدیت بروزتری از آپریل 2022 که از این پکیج در سایت آکادمی موجود است وجود دارد؟ در صورت مثبت بودن ممنون میشم به شکل تلگرامی یا در سایت بهره مند بشم
تشکــــــــــــر -
برای شما یک سری فایل ارسال گردید بررسی بفرمایید.
-
سلام من هم همین مشکل رو دارم و با نصب فایل دیسکو تردینگ در سایت هنگام ورود به نینجا خطاهای متعدد برای هر فایل dll دیسکو ظاهر میشود لطفا فایلها ارسال گردد تا import شود. باتشکر
-
بسیار عالی چشم همچنین فایل نصبی دیسکو تریدینگ تا فردا با آخرین ورژن بارگذاری خواهد شد. سپاس از حسن نظر شما
0
امکان مشاهده این محتوا مخصوص کاربرانی که در دوره ی ولوم تریدینگ پیشرفته شرکت کرده اند می باشد
۱۴۰۲/۲/۱۶
مصطفی اذکایی
نظرات: 0
نتیجهای یافت نشد.
0
۱۴۰۲/۲/۱۷
ساجد داودنیا
نتیجهای یافت نشد.
0
۱۴۰۲/۲/۲۱
علی مرجایی
نتیجهای یافت نشد.
0
۱۴۰۲/۲/۲۲
پشتیبان
نتیجهای یافت نشد.
پاسخ شما